čoveče ne ljuti se

Ideja koja stoji iza naše prodavnice

Sajt na kome se nalazite coveceneljutise.rs je online prodavnica društvenih igara sa jedinstvenom vizijom unapređenja razvoja i ponude društvenih igara napravljenih u Srbiji.
Smatramo da u našoj zemlji postoje veoma kreativni autori društvenih igara kojima želimo da damo šansu da ponude svoje proizvode domaćoj publici, zarade novac na prvoj igri i da nastave da prave kvalitetne igre. Do sada svaki autor je imao svoje zasebne kanale komunikacije i prodaje i igračima, odnosno potencijalnim kupcima, je bilo veoma teško da pronađu domaće igre. To želimo da promenimo. 
Projekat je neprofitnog karaktera i sva zarada će bit usmerena u dalje reklamiranje i promociju domaćih igara. Želja nam je da u bliskoj budućnosti jedna od igara poreklom iz Srbije bude dobitnik neke od prestižnih svetskih nagrada i da ljudi iz celog sveta igraju igre naših dizajnera.
Kupovinom igara domaćih autora vi dajete svoj doprinos tom cilju i osnažujete lokalne zajednice jer se igre naših autora u potpunosti razvijaju i prave u Srbiji. Na takav način koristi imaju igrači, autori ali i proizvođači igara. 
Kažu da put od hiljadu milja počinje jednim korakom. Pa krenimo na taj put zajedno.
Nazad na blog

Ostavite komentar

Komentari moraju biti odobreni pre objavljivanja.