Freezing Inferno - Ratna igra koja će vam se sigurno dopasti!

Freezing Inferno - Ratna igra koja će vam se sigurno dopasti!

Zdravo dragi igrači,

Ovog puta se vraćamo na ratne igre i Freezing Inferno je korak ispred naše prve ratne igre, „Marš na Drinu“, pa ako vam se to dopalo, ovo će vam se svideti!

Freezing Inferno je ratna igra srednjeg nivoa koja pokriva jedan od sukoba na početku Drugog svetskog rata između SSSR-a i Finske, takođe poznat kao Zimski rat (1939-1940). Igra traje 4-6 sati i može je igrati 1 ili 2 igrača uzrasta 14+.

Igra koristi jedinstvene mehanizme za rešavanje bitaka iz „Marša na Drinu“ (prva igra Princeps Games Studio), ali sa mnogo nadogradnji kao što su modifikatori terena i vremena, korišćenje tabele rezultata borbe i opcionih modula kao što su Diplomatija i Tehnološko-taktička poboljšanja.

Kalendar sa najvažnijim događajima iz perioda koji se koristi u „Maršu na Drinu“ je takođe važan deo igre i ovde dolazi do nadogradnje - imate po tri karte za svaki krug igre tako da su efekti koje karte donose drugačiji svaki put kada igrate. Ovo, u kombinaciji sa promenljivim podešavanjem u vezi sa brojem jedinica, rasporedom i snagom i promenljivim uslovima za pobedu, čini vrednost ove igre visokom za ponovno igranje.

Igra ima prelepu osmosklopljenu tablu 25x39 sa debelim brojačima 20x20 mm i praktičan kartonski umetak za čuvanje vaših iskucanih brojača, markera i kockica, koji omogućavaju igračima da čuvaju i pomeraju igru bez brige da će komponente se mogu oštetiti.

Princeps games https://princepsgames.com/

Pogledajte komponente:

Nazad na blog

Ostavite komentar

Komentari moraju biti odobreni pre objavljivanja.