Pravoslavni heroji: igra koja testira vašu veru

Pravoslavni heroji: igra koja testira vašu veru

Igra Pravoslavni heroji, koja je nedavno postala veliki hit, pruža igračima mogućnost da testiraju svoju veru i borbu protiv greha. Ova neobična društvena igra puna je izazova i iskušenja koji će izvući najbolje i najgore iz svih igrača.

O čemu se radi?

U ovoj igri, svi igrači su podložni grehovima koji vam oduzimaju veru i aktiviraju se u bilo kom trenutku. Međutim, postoji način da povratite svoju veru - kroz molitvu. Igrači mogu aktivirati molitve i dodati ih u svoj molitvenik, što je najsigurniji način da se povrati vera. Međutim, morate se paziti, jer vaš komšija može da vas izgrdi i dobije veru umesto vas.

Kako se igra?

Igra se igra sa kartama na kojima su nacrtani likovi svetaca, kao što su sveti Nikola, sveti car Lazar, sveti Ćiril, sveti Sava, sveta Petka, arhanđel Gavrilo i drugi. Svaki deo ove igre nosi određeni broj poena, a svaka karta ima svoje prednosti i mane.

Na primer, ispod slike svetog Nikole stoji opis: "Sposobnost - čudotvorstvo; Izaberite jednu molitvu iz vašeg molitvenika, dodajte je u ruku. Ukoliko vam je molitvenik prazan, dodelite sebi pet poena vere". Ove sposobnosti mogu biti ključne za osvajanje igre, pa je važno znati kako ih koristiti na najbolji mogući način.

I još...

Međutim, postoji i nekoliko nezgodnih karata koje mogu otežati put do vere. Ako izvučete neku od karti "smrtnih grehova", možete ostati bez vere. Kada se to dogodi, jedini način da povratite svoju veru je kroz karte "Molitve". Ove karte nude nekoliko molitvi kao što su "Molitva Svetom Savi", "Molitva Svetom Georgiju" i "Molitva Svetom Vasiliju", a ispod svake navedene piše koji "Blagoslov" igrač dobija.

Autor ove igre se potrudio da pravila budu jednostavna i lako prihvatljiva široj populaciji. Iako ova igra može biti zabavna i izazovna, ona takođe pruža igračima priliku da se usredsrede na svoju veru i dublje razumeju svoju religiju.

Nazad na blog

Ostavite komentar

Komentari moraju biti odobreni pre objavljivanja.