Vodič kroz praznično darivanje

Vodič kroz praznično darivanje

Bliže nam se praznici i vreme koje sa svojim najdražima provodimo uz zabavu i nezaboravne trenutke. Takođe ovo je doba poklanjanja, prijatnih iznenađenja i iskrenih radosti. 

Zbog svega ovoga, i zbog toga što je poznato da društvene igre zbližavaju, čine ljude srećnim i predstavljaju savršen poklon za mnoge prilike, odlučili smo da napravimo mali vodič kako bi vam olakšali izbor i kupovinu na našem sajtu:


Najbolje igre za 2 igrača:

Pravoslavni Heroji

  • Gradite zadužbine i prizovite svece kojima su posvećene, a sve u cilju postizanja istinske vere. Pazite na karte grehova koje će se truditi da vašu veru poljuljaju i duhovno učvrstite sebe moćnim molitvama.
  • Pravoslavni heroji su brza, taktička igra sa kartama i za uživanje u igri potrebno je da svaki igrač poseduje jedan špil Pravoslavnih heroja.   
Dash Arena
  • Povedite svoj tim do pobede u brzom i haotičnom sportu daleke budućnosti. Koristite kockice kako biste najbolje pozicionirali svoje igrače po terenu za postizanje golova koji vas vode ka osvajanju pehara.
Tank Chess
  • Uništite protivnikov komandni tenk koristeći pažljivo osmišljene poteze vaših raznovrsnih jedinica na tabli. Najvažnija karakteristika igre je postojanje prepreka, koje sprečavaju kretanje i pucanje, a i same uništene jedinice ostaju na mapi i postaju prepreke. Upotrebite svoje najbolje taktičke manevre i ostvarite pobedu.

Najbolje igre za žurke i veći broj igrača:

Final Challenge
    • Nadigraj ostale igrače kreativnošću. Budi najzabavniji, najhrabriji i najsnalažljiviji. Uspešno izvedi izvučene izazove, taktički delegiraj neželjene izazove, koristi aktivna i pasivna dejstva u svoju korist i prvi sakupi najmanje jednu kartu svake boje i tako otključaj Finalni Izazov - Final Challenge. Igra ludih zadataka koji će nasmejati i najozbiljnije u vašoj grupi.
    Overtime
      • Overtime je interaktivna takmičarska kartaška igra u kojoj preuzimate uloge kancelarijskih radnika koji pokušavaju da završe svoje zadatke i odu kući. Pokušajte na razne krativne načine da se oslobodite svih svojih zadataka i pobedite!
      Lukava podvala
        • Društvena igra za sve one koji vole da igraju Uno ili Mau Mau, ali u kojoj postoje specijalne karte koje podižu igru na viši nivo, i jedna od retkih igara u kojoj je varanje dozvoljeno. Iskoristite svoje lukavstvo i rešite se karata Varalica tako da vas ostali igrači ne primete. 

        Najbolje igre za porodicu:

        Vojvodina
          • Vojvodina vas stavlja u ulogu zemljoradnika koji treba da zaseje što više žita i da ga proda Vojvođanskim gradovima putem pametnog postavljanja pločica po svojoj mapi i odabira pravih karata gradova sa kojima će sklopiti unosne ugovore. Izuzetno brza i jednostavna igra.
          Pikturalno™
            • Igra brzog crtanja i suludih tumačenja. Očekuje te 3000 pažljivo odabranih pojmova raspoređenih u 5 kategorija. Nike potrebno da budeš Pikaso da bi se zabavio, a onda i pobedio u ovoj timskoj igri jer Pikturalno™ pre svega nagrađuje dovitljivost, maštovitost i hemiju između saigrača.
            Heraldica
              • Heraldica je porodična igra koja se igra na 4x4 tabli sa zadacima koji predstavljaju vaše ambleme od 2x2 polja. Cilj igre je da pomeranjem pločica na tabli sastavite vaš amblem! To će pokušati i drugi igrači, pa morate pažljivo i pametno da odigravate vaše poteze. 
              • U pakovanju se nalazi i dodatak, koji kombinuje originalnu igru i mehaniku igre memorije za dodatnu zabavu!

              Najbolje strateške igre:

              Marš na Drinu
                • Zauzmite ili oslobodite Srbiju, u zavisnosti od toga koju stranu predstavljate. Igra je simulacija događaja i borbi iz Prvog svetskog rata, te će se sigurno svideti ljubiteljima strateških igara i istorije. Takođe, srž igre predstavlja kalendar sa događajima iz Velikog rata sa akcentom na kraljevinu Srbiju, tako da će igrači imati i priliku da se podsete istorijskih činjenica ili nauče nešto novo.
                Kraljevi Srbije
                  • društvena igra koja vas stavlja u ulogu mladog plemića koji pokušava da se dokaže kao dostojan naslednik kraljevskog trona. Istražite nove zemlje, osvojite otkrivene teritorije, trgujte resursima i izaberite najbolje likove koji će vam pomoći da stvorite kraljevstvo vredno legende. 
                  • Kraljevi Srbije je izvanredna društvena igra za 2 do 4 igrača, koja kombinuje mehaniku konstruisanja sopstvenog špila sa istraživanjem područja, raspoređivanjem radnika i aukcijskim pristupom trgovine resursima.
                  Đeneral Draža
                    • U ovoj ratno-diplomatskoj, strateškoj igri na temu Drugog svetskog rata u Kraljevini Jugoslaviji igrač se nalazi u ulozi pukovnika, a kasnije tokom igre i generala Mihailovića i predvodi Jugoslovensku vojsku, odnosno četnike. Za to vreme ponašanje njihovih protivnika se simulira pravilima i posebnim karticama koje daju pravi izazov svakom veteranu strateških igara.
                    Nazad na blog

                    Ostavite komentar

                    Komentari moraju biti odobreni pre objavljivanja.